Hét adres voor deurpompen & veiligheidssloten in Antwerpen

 

Slotenmaker en sleutelmakerij in Antwerpen

Antwerpse Sleutel Expres is uw gespecialiseerde slotenmaker in Antwerpen. Wij zijn experts in het openen en beveiligen van deuren en sloten. U kan bij ons terecht voor zowel de verkoop, herstelling als plaatsing van deurpompen en veiligheidssloten.

Wij bieden ook speciale sloten voor aluminiumdeuren, cilinders met eigendomscertificaat en hangsloten aan. U heeft keuze uit ons ruim assortiment. Wij maken alle merken sleutels op bestaande sloten, ook speciale autosleutels bijmaken is mogelijk. Als slotenmaker zijn we ook gespecialiseerd in de verkoop van brandkasten (Cisa, Dombrecht, Burg,...). 

Verder kan u bij ons ook terecht voor het maken van nummerplaten, ook Europese.

We zijn 24u op 24 en 7/7 beschikbaar. Dadelijk ter plaatse, ook in de weekends. Scherpe prijzen verzekerd.   

Op zoek naar een slotenmaker in Antwerpen? Bij Antwerpse Sleutel Expres bent u aan het juiste adres. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info want wij helpen u graag verder.

Sloten

Verkoop, herstelling, plaatsing van veiligheidssloten & deurpompen. Cylinders met eigendomscertificaat en speciale sloten voor aluminiumdeuren.


Combinaties van gewone cylinders in verschillende maten steeds op 1 dag leverbaar. Alsook hangsloten (klein tot extra zwaar) (ook met certificaat).

Sleutels

Enorme keuze in sleutels (merken & soorten) (ook minder courante)

 

Sleutel kwijt ? Maken van alle merken sleutels, op bestaande sloten (huis - auto - kast ...), maken van alle sleutels op code, bijmaken van speciale autosleutels, maken van autosleutels met transponder (o.a. Mercedes, Ford & Opel modellen)


NIEUW: maken van brandkast- & safesleutels.

Veiligheidssloten, veiligheidscilinders en brandkasten bij Antwerpse Sleutel Expres te Antwerpen

OPENEN & BEVEILIGEN VAN RAMEN & DEUREN

DADELIJK TER PLAATSE
 

     
 

03 232 12 99

0475 26 12 99